keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Heräteostokset

Nyt on ollut niin kauniita ja valoisia päiviä, että sain kuvattua sisällä vihdoin H&M Home:sta kotiin saapuneet heräteostokset. Olen ihaillut kauniita metallikoreja sisustuselementteinä mutta oikean värisiä ja kokoisia ei itselle ole sopuhintaan tullut vastaan. Olohuoneen tyynynliinoja tilatessa huomasin H&M Home:n tulleen vihdoinkin myös teräksen värisenä metallikoreja (aiemmin löytynyt kuparin värisenä ja se ei oikein ole oma juttu, vaikka muotia onkin). Kaksi erikokoista koria lähtikin siis sen suurempia ajattelematta mukaan tilaukseen.

Molemmille koreille keksin niiden saavuttua lukuisia käyttötarkoituksia ja aloin jo heti harmittelemaan, ettei koreja tullut tilattua enempää.. eli ehkä tällä kertaa heräteostokselle tulee takuuvarmasti myös käyttöä. Isompi kori pääsi jääkaapin päälle vanhan isoisotätidiltä perityn puulaatikon ja kirpparilta ostetun kaljapullon seuraksi. Puulatiikossa säilytän irtomuovipusseja ja kori sai säilytettäväkseen talouspaperirullat.



Pienempi kori pääsi keittiötasolle ja se saikin uuden viran hedelmäkorina. Aiempi hedelmäkori ei miellyttänyt oikein ulkonäöllään, joten uusi hedelmäkori olikin tilauksessa. Nyt näyttää huomattavasti paremmalle ja koria on kevyt siirrellä, niin se on osoittautunut myös käytännölliseksi.




Keksin koreille tosiaan lukuisia käyttötarkoituksia, joten katsotaan tuleeko näitä tilattua vielä lisää. Kerrankin heäteostos, joka ei ole kaduttanut yhtään ja uskon olevan myös pitkäikäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti