maanantai 21. toukokuuta 2018

Vihreä valtasi kodin

Puut ja pensaat ovat kasvattaneet vihreät lehdet ja ulkona vihertää jo ihanasti. Luonnosta inspiroituneena päätin toteuttaa yhden haaveen ja maalata myös vierashuoneesta kokonaan vihreän. Kun puusohva lähti uuteen kotiin, oli maalaus helppo toteuttaa nyt ennen kuin uusi sänky tulee huoneeseen. Viikko sitten viikonloppuna pensseli heiluikin monena päivänä ja huone sai ihan uuden ilmeen.


Olen haaveillut tästä maalauksesta jo tovin ja maalikin oli itseasiassa jo hommattu talvella. Odottelin innostusta ja inspiraatioita ryhtyäkseni työhän ja juuri oikea hetki oli tosiaan viikko sitten. Tänä viikonloppuna teimme kaupat vierashuoneen sängystä ja nyt odottelemme muutaman viikon, että saadaan sänky kotiutettua. Yövieraita olisi tulossa muutaman viikon päästä, joten täytyy toivoa että sänky ehtisi tulla ennen sitä.



Halusin maalata huoneen kalkkimaalilla mutta oikeaa sävyä ei löytynytkään valmiista väreistä kovin helposti. Muutamassa paikassa kävin maalia katsomassa ja lopulta se löytyi Nougat sisustusliikkeestä. Tykkään maalata kalkkimaalilla, jossa elävä maalipinta on pelkästään plussaa ja jäljen ei ole tarkoituskaan olla tasainen. Olen vihreän sävyyn todella tyytyväinen ja huoneen ilme muuttui kertaheitolla ja omasta mielestäni vain parempaan suuntaan. Mielestäni tämä oli onnistunut haave, jossa todellisuus oli juuri sitä mitä mielessä kuvittelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti