sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Kukkakimppuja ja hyvästejä

Kauniit ammattilaisen tekemät kukkakimput ovat harvinaista herkkua ja tuovat aivan oman tunnelmansa. Tällaisen upean kimpun sain elokuun lopussa työkavereiltani, kun oli aika jättää heille haikeat hyvästit kahdekasan kuukauden työrupeaman jälkeen.


Meillä työkuviot ovat aiheuttaneet haasteita, kun vakkarityöpaikka äitiyslomalle lähtiessä ei odottanutkaan enää kun oli aika palata takaisin töihin. Sain onnekseni vuoden vaihteessa todella kivan työn vanhasta työpaikasta mutta koska kyseessä oli vain määräaikainen työ on nyt aika alkaa suunnitella miten tästä jatketaan.

 

Mutta jos tilanne meillä onkin nyt epävarma ja tulevaisuudesta ei tiedä, niin nyt sain kaipaamani aikaa vähän enemmän ja olen voinut pitää poikaakin kotona enemmän. Neljä päivää viikossa yritän olla tehokas ja kolme viettää pojan ja miehen kanssa tästä ajasta nauttien. Kyllä tässä töitä toivottavasti vielä ehtii tehdä ja nyt yritän nauttia ajasta, kun aikaa riittää muuhunkin kuin ihan pakollisiin: ruoan tekoon, pyykin pesuun ja pikasiivouksiin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti