sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Täällä on vähän laiskottanut. Joululta jäi päälle pitkästä aikaa ihan vain oleilu ja en ole juurikaan koneelle jaksanut raahautua. Välillä ollaan nukuttu pojan kanssa yhtä aikaa päikkäreitä tai katsottu elokuvaa ja olen tehnyt käsitöitä ja ollaan ulkoiltu. Uudenvuoden aatto meni kotosalla hyvin rauhallisissa merkeissä. Kävimme vähän katsomassa raketteja ja ahdoimme miehen kanssa kaksin käsin herkkuja, että saisimme kuukauden sokerikiintiön täyteen. Meillä nimittäin alkoi sokeriton tammikuu ja tällaiselle sokeriaddiktille ajatuskin jo kauhistutti. Yllättävän hyvin on kuitenkin mennyt toistaiseksi. Pahin tosin taitaa olla vielä edessä..



Joulukuusi vietiin eilen pihalle ja tänään olisi tarkoitus kerätä suurin osa joulukoristeista pois. Jouluvalot taidan kuitenkin vielä jättää hetkeksi valaisemaan vielä pimeää talvea ja jotenkin tykästyin noihin vierashuoneen tähtiin, joten ne ehkä jäävät vielä hetkeksi ikkunaan. Mutta muuten taidan kyllä laittaa joulun pakettiin. Niin nopeasti kului jälleen joulun aika, vaikka aloitin joulun fiilistelyn jo marraskuun puolella. Mutta uusia juhlia odottaa edessä ja niitä pääsen suunnittelemaan ja askarteluja toteuttamaan jo tammikuussa eli eiköhän tämä taas tästä lähde käyntiin.


Viime vuosi oli kyllä yksi elämäni parhaimmista vailla suuria murheita. On tämä vain elämäni parasta aikaa, kun saan kotosalla nauttia pojan kanssa olosta ja katsoa kuinka hän kasvaa ja kehittyy. Täytyy toivoa, että tuleva vuosikin toisi tullessaan meille ja teille kaikille iloa ja onnea, olkoon taakat kevyet ja murheet vähäiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti