sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Vanha diy projekti löysi paikkansa

Nyt se on virallinen joulunodotus alkanut. Hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita!

Tänään blogissa vielä muuta kuin joulun tunnelmaa mutta tänään taidan kyllä kaivella pojan herättyä vähän lisää jouluisia koristeita esiin ja aloittaa joulutunnelmoinnin ihan kunnolla. Lahjatkin ovat nimittäin yhtä lukuunottamatta nyt hankittu.


Mutta sitten tosiaan vielä jotain ihan muuta kuin joulutunnelmaa: Teetin raskausaikana keittiöömme pellavasta laskosverhot Eurokankaassa. Verhot toivat pehmeyttä ja suojaa muuten aika kliiniseen keittiöömme. Sain mukaan verhoja hakiessa siitä jääneet jämäpalat ja hyödynsin ne tekemällä niistä pienen viirin. Viiriin käytin myös häistä yli jääneitä pitsinauhoja. Viiri oli vierashuoneemme seinällä mutta kaikkien muutosten jälkeen se on jäänyt vain odottelemaan uutta paikkaa.



En ole aiemmin oikein tiennyt mihin sen laittaisin mutta reilu viikko sitten välähti ja ripustinkin sen vierashuoneeseen mutta tällä kertaa toisen pään lamppuun ja toisen pään laitoin patterin lämpöputkeen. Ja siinä se saa nyt kyllä olla tunnelmaa tuomassa. Miten en olekaan ajatellut tätä aiemmin.


Mutta nyt keskityn jouluun ja seuraavaksi sitten joulun tunnelmaa myös blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti