maanantai 12. joulukuuta 2016

12. joulukuuta

Neutraalein joulu löytyy meiltä tällä hetkellä vierashuoneesta. Ei punaista, eikä tonttuja mutta joulua kuitenkin. Suunnittelin tännekin tonttuja mutta lopulta tuntui, että tämä huone on ihan hyvä näin.

Ikkunasta löytyy joulutähdet, jotka mielestäni tuovat jo sellaisenaan ihanan jouluisen tunnelman. Nämä tähdet ovat mielestäni koko ajan vain ihanammat koristeet. Suunnitelmissa onkin hankkia tähtiä vielä lisää ja ehkä tällaisia tähti-ikkunoita löytyy meiltä tulevina jouluina enemmänkin.


Hyllyn päällä neulekranssi yhdessä jouluisten hyasinttien kanssa tuovat tunnelmaa. Hyasintit kuuluvat joulun aikaan ehdottomasti suosikkikukkiini ja rakastan niitten tuoksua. Simppeli lahjapaperikäärö kukkien ympärillä sopii hyvin tunnelmaan.




Sohvalle laitoin viime vuonna tilaamani jouluiset tyynynpäälliset. Väritys tyynynpäällisissä on neutraali mutta sanoma tulee kyllä hyvin selväksi.



Neutraalia mutta kuitenkin hitunen joulun tunnelmaa. Vielä kun saataisiin ihana luminen maisema mitä ikkunasta katsella olisi tunnelma kohdillaan. Täytyy toivoa, että lunta ehtisi vielä tulla ennen joulua. Musta joulu ei kuulosta nimittäin ollenkaan kivalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti