sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Pullapäivä

Tehokas viikonloppu takana. En yleensä haaveile keväästä helmikuussa mutta viime viikon aurinko ja valo toivat kevätfiiliksen, jopa talven rakastajalle. Kevät fiiliksissä ja auringon tuoman energian voimalla pistin eilen tuulemaan ja puunasin kämppää ihan urakalla. Ja jo oli aikakin. Nyt on tuuletettu, pyyhitty pölyjä, imuroitu ja pesty lattioita. Tähän innostukseen saattoi kyllä vaikuttaa myös pojan loppuviikon oksennustauti. Jotenkin tuntui siltä, että piti saada paikat pestyä..



Tarkoituksena oli myös leipoa kakku omien synttäreiden kunniaksi mutta se jäi tekemättä, kun syöjiä olisi ollut vain kolme. Sen sijaan tehtiin pojan kanssa pullaa. Kakku jäi siis nyt tekemättä miehen synttäreillä ja samoin kävi nyt omien synttäreiden kanssa. Pojalta tuli jo vähän palautetta, että kakku pitäisi kyllä tehdä. Voi olla siis, että joku viikonloppu lähitulevaisuudessa olisi kakun leivontaa tiedossa. Täytyy vaan saada vähän muitakin syöjiä sitten paikalle.



Pullat onnistuivat juuri niin hyvin kuin osaan ne tehdä eli liian kuivia tuli. Pyöreistä pullista tuli vielä ulkonäöllisesti ihan ok mutta korvapuustit olivat kyllä niin vinoja uunista tulon jälkeen, ettei niitä kehdannut edes kuvata. Miten ihmeessä noista saa nättejä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti