sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Juniortuolin vaihto

Joulupöydässä meidän pojan Stokken Tripp Trapp oli serkkutytön lainassa ja junior pääsi istumaan ihan tavallisessa tuolissa. Sen jälkeen ei ole ollut enää paluuta. Vain normaali tuoli on enää kelvannut, vaikka se onkin hieman matala pienelle suurelle miehelle. Hän onkin alkanut vähän turhan usein seisomaan pöydässä kun syöminen on ollut hieman haastavaa matalalla tuolilla. Tästä se ajatus sitten lähtikin ja päätin tehdä tilanteelle jotain.

 

Yritin katsoa erilaisia vaihtoehtoja tori.fi sivuilla mutta valikoima oli juniortuolin suhteen ainakin sillä hetkellä heikko. Katselin useita kertoja mutta koska eteen ei tullut oikeastaan yhtään vaihtoehtoa suunnattiin me pari viikkoa sitten Ikeaan hakemaan pojalle tuoli ruokapöydän ääreen.

Meidän poika oli ihan maailman parasta shoppailuseuraa. Hän ihastui Ikeaan ikihyväksi. Kaikki ne huoneet lumosivat hänet ja hän olikin meistä se viimeinen koko ajan, kun uppoutui kaikkiin niihin ihaniin huoneisiin. Poika sanoi tulevansa seuraksi Ikeaan vielä vaikka tuhat kertaa. Olenkin tässä pikkuhiljaa kasvattamassa kaunista sisustusta arvostavaa pikkumiestä. Tosin ihan samoilla linjoilla ei olla värien ja sisustuksen kanssa. Kysyin mitä värejä hän haluaa omaan kotiinsa tulevaisuudessa ja vastaus oli "Kaikki sateenkaaren värit". Väri-iloittelua siis pojan kodissa tiedossa, toisin kuin äidillään.


Kun päästiin lopulta kotiin Ikeasta, oli junior tuolin kasaamisesta aivan innoissaan (toisin kuin vanhempansa). Kaikki leikkityökalut otettiin esille kasaamisprokkista varten. Meillä ruuvailtiin ja porailtiin, kiristettiin ja jopa "sahattiin". Yhteistuumin saatiin tuoli lopulta kasaan.

Nyt tuoli on ollut muutaman viikon käytössä ja hyvin toimii. Syöminen on huomattavasti helpompaa ja poika totesikin ensimmäisellä kerralla, että olenpa korkealla. Piirrustus hommat tehdään edelleen matalilta tuoleilta mutta syömiseen uusi tuoli on kelpuutettu. Toistaiseksi asteen rauhallisemmat ruokahetket on siis palautettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti