sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Sunnuntaibrunssi

Alkuvuodesta tein lupauksen, että meillä kokeillaan tänä vuonna uusia ruokalajeja. Meillä kuten varmaan usealla muullakin perheellä tuntuu pyörivän samat ruoat viikosta toiseen ja se on alkanut ärsyttämään koko ajan enemmän. Ollaankin tsempattu tämän kanssa ja kokeiltu jo useita uusia reseptejä. Osa on ollut onnistuneita kokeiluja ja jääneet käyttöön ja toiset sitten vähän vähemmän onnistuneita kokeiluja. Esimerkiksi parmesaanikana sai jäädä kokeilun asteelle mutta uunifetapasta tuli jäädäkseen.


Toinen asia josta en ole tehnyt erillistä lupausta mutta mikä ehdottomasti pitäisi ottaa useammin käyttöön on sunnuntaibrunssit. Pieni vaiva ja iso ilo. Aamu lähtee ihan toisella tavalla käyntiin kun syö hyvin ja kattaa kauniisti. Tänä vuonna olen järjestänyt brunssin kerran  viime viikonloppuna mutta täytyy pitää huoli, että seuraavaan kertaa ei ole turhan pitkä aika. Poika pyysi heti seuraavana aamun, että voitaisiinko syödä erikoisaamiaista myös tänään.



Tänään meillä ei ollut brunssia sillä todella pitkästä aikaa nukuin myöhään aamulla. Poika ei sitä tehnyt vaan heräsi kuudelta mutta onneksi mies luovutti jossain vaiheessa ja sain nukkua. Olin todellakin sen tarpeessa. Pojilla oli ollut vähän miehekkäämpi aamiainen munakkaineen tänään.

Tänään meillä on ohjelmassa ratikkamuseo. Suunnataan kohta siis kohti Helsingin keskustaa. Hauskaa sunnuntaita kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti