keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Kodin päivitystä kevääseen

Kevät tuo tuollessaan monia asioita ja omalla kohdalla syttyy aina uusi sisustuskärpänen. Tämä kevät ei ole poikkeus ja vaihteeksi teki mieli päivittää vähän tekstiilejä ja muuta kodin sisustusta. Mitään kovin radikaalia ei ollut mielessä mutta pientä päivitystä. Tällä kertaa kohdistin sisutusintoni hyvin pitkälti sisustustektiileihin, joita tilasin H&M Homesta: pellavaa, pellavaa ja vähän puuvilla.



Paketti kotiutui ja tältä näyttää. Ei siis mitään radikaaleja värejä tai kovin suurta muutosta näiden tekstiilinen avulla tiedossa mutta vähän päivitystä ja keväisempää ilmettä luvassa. Useampaan huoneeseen tuli tavaraa ja seuraavaksi olisi tarkoitus löytää näille paikka.


Myös siivousinto on palannut ja edellisen viikonlopun aikana tein keittiönkaappien tyhjennystä. Paljon olisi astioita nyt myynnissää. Saa nähdä löytyykö niille uusia omistajia. Lisää olisi vielä poistettavaa mutta päätin aloittaa jostain ja nyt ensimmäinen satsi on kuvattu ja toriin laitettu. Naapureiden kanssa ilmoittauduttiin siivouspäiväänkin, joten nyt jos koskaan on hyvä aika alkaa kaivella kaikkea turhaa kaappien kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti