keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Juhannus pois kotoa

Tällä hetkellä on aikamoisia haasteita ajan käytön kanssa. Täydet työpäivät ja siihen päälle tunti työmatkoihin per suunta. Ne vähäiset tunnit mitä iltaan jää menee kaupassa käyntiin, pojan kanssa ulkoiluun, siivoukseen ja perus arjen pyöritykseen. Illalla oma aika alkaa noin yhdeksän aikaan ja sitten valmistellaan seuraavan aamun lähtö, siivousta ja järjestelyä ja sitten ollaankin jo niin väsyneitä, että uni kutsuu. Ihanaa arkea mutta toisaalta niin kamalaa. Aika katoaa jonnekin ja mitään ei tunnu ehtivän. Onneksi kohta alkaa loma ja ehkä sitä aikaa riittää hetkeksi muuhunkin.



Mutta ollaan me jotain ehditty. Me ollaan nimittäin tehty juhannuksena pojan ensimmäinen ulkomaanmatka. Saatiin meidän pojille passit pari päivää ennen juhannusta ja sen jälkeen otettiin liput Tallinnaan. Lauantaina lähdettiin aamulla, yö oltiin Tallinnassa ja sunnuntaina tultiin takaisin. Poika oli koko matkan ihan super reipas ja jaksoi kävellä huikeita matkoja. Parasta reissussa oli hotellihuone ja erityisesti sen kerrossaänky (jonne kiivettiin kymmeniä kertoja), ikkunasta näkyneet haitaribussit, vanhassa kaupungissa ollut tykki ja sitten tietenkin se laiva. Aikuisen näkökulmasta kivaa oli, ruokia ei tarvinut miettiä ja joku muu siivosi meidän lähdettyä ne sotkut ja lapsi oli onnessaan.




Matkan jälkeen ilmassa onkin sitten ollut vähän enemmän kiukkua ja väsymystä mutta ei se mitään, kun kohta alkaa se loma, niin nämä viimeiset päivät kyllä jaksetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti