keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Uusi sänky

Terveisiä sairastuvalta. Kesäflunssa yllätti meidät pojan kanssa ja täällä ollaan vuodepotilaana. Poika selvisi tällä kertaa huomattavasti äitiään helpommalla. Onneksi sain oman äidin hetkeksi tänne avuksi, niin saan itse vähän levähtää välillä. Huomenna pitäisi selviytyä töihin ja vielä en ole ihan varma kuinka se tapahtuu, sen verran heikko olo tässä vielä on.


Muutama viikko sitten saatiin sänkykin tänne vierashuoneeseen ja ekat vieraat ovat sängyn jo korkanneetkin. Itsekin on tullut sängyllä nyt makailtua puolikuntoisena ja parit torkut otettua. Isohan tuo on huoneen kokoon nähden mutta paljon mukavampi ja kätännöllisempi kuin edeltäjänsä Ikean puusohva. Ja hitsit miten paljon helpompi huone on nyt siivota. Arkun siirsin toistaiseksi sängyn päätyyn laskutasoksi mutta katsotaan keksinkö sille jossain vaiheessa paremman paikan.



Vielä olisi tarvetta sängynpeitolle ja mielestäni huone kaipaa myös mattoa. Verhotkin olivat pesussa ja silitystä vaille, ennen kuin ne voisi laittaa ikkunaan. Homma siis jatkuu mutta ei juuri nyt, vaan nyt käytän ajan lepoon ja päivästä selviytymiseen. Josko tästä viikonlopuksi pääsisi kuntoon ja taas normaali rytmiin. Juhannuskin lähestyy uhkaavasti ja meillä suunntelmt ovat vielä ihan auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti