maanantai 10. joulukuuta 2018

Luukku 10: Weiste Wanha Villa

Luukusta kymmenen paljastuu vinkki teille kaikille jouluihmisille: Aivan ihastuttava paikka, joka on vähä piilossa ja keskellä "ei mitään" Pukinmäessä: Weiste Wanha Villa, joka avattiin vuosi sitten. 1900-luvun alun suojeltuun hirsihuvilaan on rakennettu aivan ihastuttava joulukoristeiden myymälä. Myymälä on pullollaan Weisteen omien tehtaiden valmistamia kotimaisia joulukoristeita. 



Ensimmäinen kierros huvilan sisällä piti vain ihastella ja hypistellä kaikkea. Toiselle kierrokselle otin korin mukaan ja täytin sen kaikilla ihanuuksilla. Olin asettanut itselleni budjetin ja siinä pysyin kyllä mutta saattaa olla, että teen tänne vielä toisen vierailun ennen joulua.

 


Koristeita on taatusti jokaiseen makuun. Itse etsiskelin lähinnä joulukuuseen koristeita ja vaihtoehtoja oli lukuisia. Huvilan huoneet olivat jaettu teeman ja värien mukaan ja jokaisessa huoneessa oli aivan oma tunnelmansa. Jos mukana ei olisi ollut kahta aika kärsimätöntä kaveria, olisin saattanut viettää täällä pitkän tovin.

 

Mukaan lähti sitä mitä tulinkin hakemaan eli kasa joulukuusenkoristeita. Osa koristeista päätyi pojan joulukuusikalenteriin ja loput sitten joulukuuseen. Joulukalenterissa on enemmän kultaan ja pronssiin meneviä sävyjä ja ihastuttavat lasipallot ja hopean sävyt menevät sitten joulukuuseen. Alla vielä kuvia omista ostoksista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti