perjantai 14. joulukuuta 2018

Luukku 14: Lastenhuoneen joulutarjoilut

Luukusta 14 paljastuu lastenhuoneeseen tehdyt joulutarjoilut. Jämälangat on taas kaivettu esille ja lastenhuonekin sai jouluisia herkkuja leikkeihin. Kavereille olisi tarjolla kotileikeissä joulutorttuja, pipareita ja dominokeksejä. Koska nämä on herkut on tehty jämälangoista, ei lopputulos ole ihan priimaa mutta eipä tuo ole näyttänyt haittaavan leikeissä.

 

Tarkoituksena oli tehdä pipareihin "sokerikuorrutteet" mutta niiden teko ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, joten parin kokeilukerran jälkeen luovutin. Muutenhan nämä ovat hauskoja pieniä projekteja, sillä nämä valmistuvat nopeasti ja mielikuvitus on vain rajana kun näitä herkkuja suunnittelee. Tosin itsellähän näissä on ollut ideana käyttää vanhoja jämälankoja ja ne ehkä asettavat joitain rajoitteita.



Vähän jäi kaivelemaan, että sydänpiparit jäivät vielä tekemättä. Kunhan kaikki jouluaskareet saadaan tehtyä, voisi pipareita virkkailla vähän lisää. Jos aika käy joulun aikana pitkäksi nämä ovat kyllä tosi kivoja pieniä käsityöprojekteja, joista ainakin meidän poika on tykännyt tosi paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti