tiistai 18. joulukuuta 2018

Luukku 18: Joulusukka

Luukusta 18 paljastuu elämäni ensimmäinen villasukka. Vaikka teen paljon käsitöitä, niin en ole aiemmin koskaan tehnyt villasukkaa. Nyt se on korkattu mutta ei ihan perinteiseen tapaan, vaan virkkaamalla. En kyllä ole aivan varma olisiko toinen samanlainen sukka onnistunut, joten hyvä että näitä tarvitaan tässä tapauksessa vain yksi. Katsoin ohjeen suuntaa antavasti ja sovelsin tehdessä. Aika simppelillä mallilla mentiin, kun kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen sukka. Ainakin tuosta tuli sukan näköinen ja mitoitukseltaan se on omaan jalkaan sopiva, joten ihan tyytyväinen olen tästä ensimmäisestä suorituksesta.



En niin kauheasti välitä jouluperinteistä, jotka eivät kuulu suomalaiseen jouluun. Jo useamman joulun on kuitenkin tehnyt mieli toteuttaa joulusukka meidänkin perheeseen. Kun katsoo tarpeeksi jouluelokuvia, joista suurin osa tuotetaan Atlantin toisella puolella, niin kai sieltä alkaa tarttua noita tapoja tänne meillekin.

 

Sukka on pojan huoneessa ja suunnittelin laittavani sinne jouluaatoksi vähän yllätyksiä. Katsotaan mitä keksin ja kuinka joulusukka soveltuu meidän suomalaiseen jouluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti