lauantai 8. joulukuuta 2018

Luukku 8: Lastenhuoneen joulu

Luukusta kahdeksan paljastuu meidän lastenhuoneen joulutunnelma. Meidän jouluun on aina kuulunut jollain tasolla punainen väri. Perheestä löytyy kuitenkin yksi, joka rakastaa punaista väriä ihan yli kaiken (muutenkin kuin jouluna). Niinpä päätin, että tämä nuori palomiehen alku saisi tänä vuonna omaan huoneeseensa meidän punaiset joulutekstiilit tuomaan joulutunnelmaa. Viltti, tyynynliinat ja muutama vuosi sitten virkkaamani viiri päätyivät siis pojan huoneeseen.




Tekstiilien lisäksi pienet tontut valtasivat huoneen. Tonttuja on vähän siellä ja täällä tarkkailemassa tätä pientä miestä. Tontut toivat toki mukanaan myös autonsa. Kierrätyskeskuksesta ostettu auto ei kestänyt parin vuoden takaisia leikkejä mutta vähän kolhiintuneena ja uudelleen kasaan liimattunakin on mielestäni aika ihana tunnelman tuoja.

 


Omaan makuun huoneessa on nyt jo vähän liikaakin väriä. Laitoin huoneen pojalta salaa ja kun hän tuli huoneeseen, sanoi hän: "Äiti, en voi uskoa tätä". Luulenpa, että jätän siis oman mielipiteeni tässä kohtaa omaan arvoonsa ja nautin siitä, että onnistuin ainakin pojan mielestä tuomaan hänen huoneeseen sitä tunnelmaa, mitä hän toivoikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti