tiistai 11. joulukuuta 2018

Luukku 11: Joulukortit

Luukusta 11 löytyy tämän vuoden joulukortit. Tänä vuonna tapahtui sellainen ihme, että joulukortit valmistuivat ajoissa ja kortit sekä kirjekuoret olivat valmiiksi kirjoitettu jo marraskuun puolella. Joka vuosi päätän, että teen kortit ajoissa ja aina ne ovat jääneet viimeisiin päiviin. Tänä vuonna suunnittelin ja hain tarvikkeet kortteihin jo lokakuussa. Aloitin projektin lokakuun puolella ja tein kortteja useampana päivänä ja valmista tulikin hyvissä ajoin, vaikka en jaksanutkaan ihan peräkkäisinä päivinä kortteja tehdä. Yksi jokavuotinen joulustressin aihe vähemmän ja sen on kyllä huomannut.



Minulle joulukortit kuuluvat ehdottomasti jouluun. Tärkeää on myös, että teen kortit itse, vaikka ostetuilla korteilla pääsisi varmasti edullisemmin ja pienemmällä stressillä. Kortin ideana on kuitenkin mielestäni ilahduttaa ja itse olen kaikkein otetuin itse tehdyistä korteista. Se, että joku on nähnyt vaivaa kortin eteen, on mielestäni todella hienoa. (Olen toki iloinen myös niistä ihan valmiiksi ostetuista korteista.) Mutta tämä on aina ollut itselle se tapa, millä haluan ystäviä ja sukulaisia muistaa joulun alla. Niin siis tänä vuonnakin.

 

Tänä vuonna kortit eivät ole erityisen tyylikkäät, vaan enemmänkin tällaiset lapsiperheen ajatusmaailmaan sopivat. Suunnittelen joka vuosi tekeväni tosi yksinkertaiset kortit (kun näitä kortteja on se 40-50 tehtäväksi) ja aina jotenkin matkan varrella tämä homma kasvaa ja kasvaa. Tänäkin vuonna leikattavaa ja liimattavaa on riittänyt. Mutta nyt nämä nalluraiset pääsevät ilahduttamaan meidän perheen ystäviä ja sukulaisia. Toivottavasti ilahduttavat myös teitä näin virtuaalisessa muodossa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti