sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Halloween

Olin ajatellut jättää halloweenin tänä vuonna hyvin vähälle huomiolle ja mennä maltillisin koristein mutta sitten elämä teki toisenlaiset suunnitelmat. Pojalla piti olla tosiaan koulussa omat halloween juhlat ja meidän tyttö ei moisista vielä oikein ymmärrä mitään. Ajattelin, että vähän kurpitsoja ja teeman mukaisia herkkuja ja se saa tänä vuonna riittää. Mutta syysloman jälkeiset karanteenit muuttivat suunnitelman. Koulun juhla jäisi väliin ja se oli niin suuri pettymys pojalle, että eihän se auttanut kuin luvata omat juhlat ja runsaat koristelut.

Valettiin pojan kanssa muutama betoni kurpitsa ja kaivettiin aikaisempien vuosien koristeet esiin. Oli meillä suunnitelmia uusillekin koristeille mutta ihan kaikkeen ei aika sitten kuitenkaan riittänyt. Mutta kaiverrettiin me pari kurpitsaa myös ulos. Toisen suunnitteli poika ja toisen suunnittelin itse. Saatiin kunnon halloween tunnelmaa, kun laitettiin kurpitsat ulos ja ne kirjaimellisesti täyttyivät etanoista. Sitä kävivät naapurin lapsetkin ihmettelemässä.

       

Pientä takapakkia tuli, kun sunnuntaina kutsuttu ystäväperheen poika sairastui flunssaan juuri sovittujen juhlien alla. Mutta taktisesti siirrettiin juhlat lähimetsään ja leikkipuistoon. Taskulamppuilua, halloween herkkuja ja jalkapalloa. Kysyin pojalta illalla, oliko hänellä nyt kiva halloween. Oli kuulemma ollut, vaikka meidän halloween koristeista osa ei kyllä ollut tarpeeksi pelottavia. 

       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti