torstai 7. kesäkuuta 2018

Keittiön tarjoiluvaunu

Teimme aikanaan ison remontin, joista yksi suurimmista tapahtui keittiössä. On asioita, joita tekisin tänään ehkä toisin mutta esimerkiksi kaappivalinta olisi tänä päivänä varmasti yhä edelleen sama. Keittiössä ikkunan edusta on taas sellainen, johon en ole ollut ihan täysin tyytyväinen oikein missään vaiheessa. En tykkää sälekaihtimista mutta en ole vielä keksinyt kuinka voisin ne korvata. Ruman patterin eteen olen suunnitellut jos minkälaista suojusta mutta mikään ei ole päässyt vielä toteutukseen asti. Jotain pitäisi keksiä.


Vähän vahingonkin kautta tähän ongelmaan tuli nyt ainakin yksi osio ratkaistua. Granitista tilasin puolivahingossa patterin eteen tarjoiluvaunun, joka peittää patteria ja tuo tunnelmaa ikkunan eteen. Koska tiskikone sijaitsee juuri ikkunan edessä, on kätevää että vaunua on helppo siirrellä pois konetta täyttäessä ja tyhjentäessä. Keittiössä on pyörinyt tasoilla kasteluakannua, suihkepulloa ja vaikka mitä muuta ja nyt sain kaikille omat paikat vaunussa. Myös yrtit pääsivät parempaan paikkaan, lähemmäs ikkunaa.

 

Vaunu ei ollut halvimmasta päästä ja tässä tosiaan kävi "pieni" vahinko, että se meille päätyi mutta itseasiassa se on ollut todella kätevä ja toimiva. Ei ole haitannut tämä vahinko, sillä nyt moni asia keittiössä sai taas oman paikkansa ja ikkunan edusta tuli asteen kivemman näköiseksi. Vielä kun saisin toteutettua toisen päässä jo pitkään mietinnässä olleen suunnitelman olisi ratkaistavana enää vain tuo sälekaihdin ongelma. Löytyisikö keneltäkään hyviä ideoita sälekaihtimien tilalle? Rullaverhot eivät ole vaihtoehto, sillä ikkuna on siihen liian leveä ja valoakin olisi kiva saada mutta iltojen pimetessä naapureiden katseilta pitäisi päästä suojaan. Ideoita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti