torstai 2. tammikuuta 2020

Joulun lähtö, ainakin osittain

Olin päättänyt pitää joulukoristeet loppiaiseen asti ja nauttia joulusta koko rahan edestä. Mutta joulukuusi päätti toisin. Rikkinäisen kuusenjalan vuoksi se oli ilman vettä ensimmäisen viikkonsa ja ei sitä enää oikein sen jälkeen saanut pelastettua. Onneksi päästiin kuitenkin joulun yli ennen kuin neulasia alkoi tippua ihan urakalla. Uuden vuoden aattona oli tunnustettava tosiasia ja kuusi sai vuoden ensimmäisenä päivänä lähtöpassit.



Kuusi oli tiputellut itse jo osan koristeista ja loput me kerättiin pojan kanssa pois ensimmäinen päivä. Muut joulukoristeet me vielä jätettiin kuitenkin paikalleen ainakin hetkeksi. Olihan tuossakin operaatiota saada jo pelkästään kuusi ulos, ilman että kaikki neulaset eivät jääneet lattialle. Pariin otteeseen ollaan jo imuroitukin mutta yhä edelleen noita neulasia tulee vastaan.




Ihanaa kun näitä vapaita on tässä vähän enemmänkin. Ei yhtään haittaa, että vielä ensi viikko menee vain neljä päiväisenä. Keräillään koristeita pois enemmän sitten loppiaisena. Ehkä sitten on aika siirtyä uuteen vuoteen ja uusiin tuuliin, vaikka se joulun aika niin ihanaa onkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti