tiistai 11. helmikuuta 2020

Blogitauko ja vohveleita

Alkuvuosi on ollut sen verran hektinen, että ajan käytössä on joutunut tekemään priorisointeja. Pimeys ja harmaus ei ole juurikaan innostanut kuvaamaan. Kun aikaa kuvaamiselle on käytännössä ainoastaan viikonloppu ja viikonloput ovat olleet täynnä ohjelmaa, on blogi vähän vahingossakin jäänyt tauolle. Työt veivät alkuvuodesta paljon aikaa, samoin tuon juniorin uusi harrastus. Ja kämppä on ollut suurimman osan aikaa kuin hävityksen kauhistus. Mutta on täällä kaikenlaista tapahtunut, vaikka sisustusrintamalla on ollut aika hiljaista.


Poika aloitti tosiaan säbän ja fudiksen lisäksi jääkiekon alkuvuodesta. Harrastuksia alkaa olla vähän turhankin paljon mutta toistaiseksi tämä on ollut pojan toive. Sunnuntain jääkiekkotreenit ovat olleet suhteellisen haastavaan aikaan ruokailun kannalta ja ollaankin päädytty sellaiseen ratkaisuun, että meillä on sunnuntaisin brunssi ja lounas myöhemmin vasta treenien jälkeen. Tämä on toiminut kyllä aika kivasti. Brunssin lisäksi innostuin viime viikonloppuna tekemään vielä vohveleitakin. Karkiton ja limsaton alkuvuosi jatkuu vielä mutta vohveleita ei tietenkään lasketa..


Tällä hetkellä on aavistuksen seesteisempi tilanne töissä ja valokin on alkanut kivasti lisääntymään. Josko kuvaus ja sisustusinto tästä taas lisääntyvät. Kaiken voisi kuitenkin aloittaa ihan siitä perusteellisesta siivouksesta. Syksyllä lähti kiitettävästi tavaraa kiertoon ja se olkoon myös kevään missio. Turhaa tavaraa eteenpäin, niin paikat on huomattavasti helpompi pitää siistinä sen jälkeen. Josko sitä sen jälkeen pääsisi toteuttamaan muutamia mielessä jo pitkään pyörineitä sisustusajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti