sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Ensimmäinen adventti

Hyvää ensimmäistä adventtia! Meillä aamu alkoi riisipuuro aamiaisella, kynttilöitä poltellen ja jouluradioita kuunnellen. Sanottakoon, että viimeiset neljä viikkoa ovat olleet melkoista kaaosta. Töitä on pukannut ovista ja ikkunoista, illat ovat menneet lasten kanssa ja samalla olen yrittänyt saada jouluasioita eteenpäin suurimmaksi osaksi yömyöhään. Itse joulutunnelma on ollutkin sitten vähän kadoksissa. Eilen keskiyön jälkeen sain vihdoin lahjarumban viimeiset asiat hoidettua ja nyt vain odottelen lahjojen kotiutumista. Sain eilen vähän siivottua ja koristeita ollaan ripusteltu jo useampi viikko. Aamun rauhallinen hetki ennen päivän rutiineja toi vihdoin myös joulutunnelmaa tullessaan ainakin hetkeksi.


Pojalla oli kauden viimeiset lätkätreenit ja maanantaista lähtien hallien sulkeutuessa täytyy keksiä muuta puuhaa. Treenien jälkeen lounas menikin sitten kaikkea muuta kuin joulutunnelmissa. Tilattiin pitsat kotiin ja sen jälkeenhän nuo perheet miehet ilmoittivat lähtevänsä ulkojäille pariksi tunniksi. 

           

Nyt ajattelinkin jatkaa joululaulujen kuuntelua ja tytön kanssa puuhastelua. Jos tyttö sallii, niin tarkoitus olisi tehdä vielä jouluaskarteluja mutta luulen, että niiden teko jatkunee vasta illalla. Vaikka lahjarumba on tältä vuodelta selätetty, ei tehtävät tähän lopu. Illalla olisi vielä ainakin yksi joulukalenteri selätettäväksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti