keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Terassin jouluisia tunnelmia

Tämä syksy on ollut omalla kohdalla poikkeuksellisen kiireinen. Töissä kiirettä on riittänyt ja perheen uusi tulokas on pitänyt huolen siitä, ettei tekeminen lopu työpäivän jälkeenkään. Aloittelin jouluun valmistautumisen jo hyvissä ajoin mutta siitä huolimatta kiirettä on pitänyt ja käytännössä lasten nukahdettua, on omat illat venyneet joulua valmistellessa. Blogi joutuu nyt vähän joustamaan, kun aikaa kuvaamiselle ja kirjoittamiselle on niin vähän.

Mutta sain viime viikonloppuna vähän kuvailtua ja yritän ainakin seuraavien muutaman viikon aikana muistaa päivitellä joulun tunnelmia hieman useammin kuin mitä tässä syksyn aikana olen päivityksiä ehtinyt laittamaan.

       

Meidän terassilla tuli ensimmäiseksi valmista, kun sain jouluvalot viritettyä ja havut levitettyä. Tänä vuonna lempparikukat jouluruusut päätyivät koristamaan terassin pöytiä. Muuten menin aika perus setillä, havuja ja käpyjä runsaasti joka paikkaan, niin tunnelma on taattu. Valoja olisin halunnut terassille vähän lisää mutta vanhassa talossa pistokkeita ei ole liiaksi, joten laitoin yhdet valot portin pielessä olevaan tuijaan ja toiset katoksen reunaan. Muuten täytyy sitten vaan sytytellä lyhtyjen kynttilöitä, jotta saadaan lisää valoa pimeyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti