tiistai 16. helmikuuta 2021

Hyvää laskiaistiistaita

Kirjoitin ystävänpäiväksi postauksen ja tajusin seuraavana yönä, että se jäi julkaisematta. Tämä kertonee aika hyvin tilanteesta, jossa tässä hetkessä eletään. Blogissa onkin ollut pitkä hiljaisuus ja kovin aktiiviseksi en sen kanssa ihan lähiaikoina varmaan ryhdykään. Alkuvuosi on ollut aikamoinen. Siihen on kuulunut omalla kohdalla muun muassa lähes kuukauden kestänyt erittäin sitkeä flunssa, joka jatkuu edelleen, erittäin runsaasti töitä, uhmaava kuusivuotias, kävelemään oppinut yksivuotias, jonka perässä saa juosta jatkuvasti (askelmääräkin sen kertoo) ja sotkuinen kämppä. Arki on siis ollut melkoisen hektinen ja flunssan viedessä voimia, on sellaiset asiat kuin siivous ja some jääneet aika paljon vähemmälle. 

Mutta on meillä ollut myös kiireen ja väsymyksen lisäksi hyviä hetkiä: lettukestit yksivuotiaan kunniaksi (koska flunssan vuoksi muu juhlinta ei ole toistaiseksi onnistunut), kivoja kävelyreissuja esikoisen kanssa ja hyviä keskusteluja, ihana talvi ja talviurheiluja sekä loistavia uutisia taloyhtiöltä, jonka seurauksena olen tilannut jo melkoisen määrän kukkia ensi kesäksi ja aloittanut puutarhan suunnittelun oikein urakalla. 


Tänään pojat suuntasivat illaksi luistelemaan. Päiväkodissa oli onneksi huolehdittu jo päivään kuuluvat mäenlaskut. Me tytön kanssa suunnattiin katsomoon kunhan laitettiin sauna ensin päälle. Iltapalaksi oli tarjolla väsyneen äidin laskiaispullaa kaupan pitkosta, jonka päälle laitettiin jäätelöä ja mansikkahilloa. Ihan hyvältä maistui tämäkin versio ja oli tähän hetkeen aivan riittävä. Tällä hetkellä vähempi saa riittää, jotta päivistä selviytyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti