perjantai 17. marraskuuta 2017

Terassin talviset tunnelmat

 
Terassin laitto syys ja talvikuntoon kesti tänä vuonna ihan luvattoman kauan ja ihan vieläkään ei ole valmista. Ilman autoa eläminen sujuu pääasiassa aika mutkattomasti mutta tällaisissa asioissa se autottomuus välillä ottaa päähän. Puutarhaliikkeet sijaitsevat kaukana ja niistä kukkien saatika mullan kiikuttaminen pyörällä on työlästä ja osittain ihan mahdotonta. Takapihan talvisia tunnelmia ja kasveja onkin haettu kerran pyörällä puutarhaliikkeestä, ostettu lähikaupoista ja keräilty metsäretkiltä. Nyt terassi näyttääkin jo vähän kivemmalle vaikka kukkamäärä onkin vielä aika maltillinen.



Olen ihastunut metsäpuutarhoihin ja sitä tunnelmaa hain nyt myös takapihalle. Paljon vihreää ja havuja. Tykkään hopealangasta ja niitä olen hakenut muutaman vihreän kaveriksi mutta lisääkin saisi niitä olla. Eihän tämä terassi pienine ikivihreineen nyt vielä ihan metsäpuutarha ole mutta häivähdys sitä tunnelmaa nyt kuitenkin.



Suunnitelmiahan terassin varalle on vielä vaikka kuinka paljon mutta katsotaan mitä ehdin ja pystyn vielä totuttamaan. Ainakin vähän jouluista tunnelmaa pitäisi vielä saada lisää, kranssia, jouluvaloja ja muuta mukavaa. Onneksi sentään pohja alkaa nyt olla kunnossa ja siihen on hyvä sitten lisäillä kivoja juttuja kun ehtii ja pystyy.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti