sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Vauvakutsut

Tänään ollaan vietetty isänpäiväjuhlia mummilassa ja mikä sopisikaan päivän teemaan paremmin kuin viikon takaiset vauvakutsut kuvin. Rakas sisko saa esikoisensa ja hänen ystävänsä järjestivät hänelle vauvakutsut viime sunnuntaina.

Itselle tärkeätä oli osallistua juhlien visuaaliseen ilmeeseen, joka oli aika haastavaa kun tarkoituksena oli yllättää sisko ja kutsuihin osallistujiakin oli lähes 20. Mitään ei pystynyt tekemään etukäteen ja mukana ei pystynyt tuomaan kovin suuria määriä koristeita ja toki kutsujen ilmeeseen vaikuttivat myös muut kutsuihin osaallistujat tuomisillaan.


 
Oman haasteensa teki myös se, etteivät siskoni miehensä kanssa ole halunneet tietää etukäteen onko tulossa tyttö vai poika. Vauvakutsutilpehööriä ei nimittäin tuntunut olevan kuin vaaleanpunaisena tai vaaleansinisenä. Päätinkin vähän sekoittaa pakkaa ja valitsin teemaksi metsäiset eläimet ja siskon lemppaivärin mintunvihreän höystettynä oranssilla. Aika pienillä koristemäärillä mentiin mutta ihanat tarjoilut ja siskon hyvät ystävät toivat tietenkin oikean tunnelman.

 

Ihanat juhlat ja tosi hauskaa oli. Päivä oli pitkä, kun aamulla suunnistin junalla Tampereella ja iltamyöhään palasin kotiin. Oli ihana nähdä siskoa ja hänelle tärkeitä ystäviä. Nyt vain jännitetään koska päästään nuuhkuttamaan perheemme uutta tulokasta. Ihana joulun aika edessä, kun meidän poikakin saa uuden serkun ja ensimmäisen sellaisen meidän puolelta sukua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti