sunnuntai 25. marraskuuta 2018

DIY kännykkäpussi

Puhelimeni hajosi jokin aikaa sitten yllättäen tai no ei ehkä kuitenkaan niin yllättäen, olihan se vanha ja ollut menossa vaihtoon jo lähes vuoden ajan. Sinä aamuna kun puhelin simahti totaalisesti tuli kuitenkin äkkilähtö uuden puhelimen hankintaan. Uusi puhelin löytyi samana aamuna mutta ongelmana oli, että malli oli sen verran uusi ettei siihen ollut sopivia kuoria tarjolla.


Aikanaan kun kännykät yleistyivät, näki itse tehtyjä kännykkäpusseja paljon. Nostalgian hengessä ja ihan oikeaan tarpeeseen väsäsin itselleni virkaten kännykkäpussin. Tein pussista kaksinkertaisen, jotta se olisi tarpeeksi pehmeä ja suojaisi puhelinta hyvin. Ja jotta elämä olisi vähän hauskempaa, tein pussista nallen mallisen. Nyt onkin nallekaveri mukana mihin tahansa menen. Tällä kaverilla on muuten myös häntä, vaikka se ei kuvissa näykään.

 

Nyt ongelmana onkin enää saada ne kaikki vanhan puhelimen mukana menneet numerot kasaan..

Tätä kännykkäpussia oli kyllä hauska suunnitella ja tehdä. Tästä vaikka vinkki joululahjaideaksi. Meillä täällä on tosiaan kyllä joulusuunnitelmat jo pitkällä mutta olen jättänyt syystä niistä vielä kirjoittamatta tänne blogiin. Jouluaiheisia postauksia sitten ensi viikosta lähtien tiedossa tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti