tiistai 13. marraskuuta 2018

Torkkupeitto

Tämä postaus on jäänyt muiden jalkoihin mutta nyt on vihdoin aika esitellä mitä ostin Habitare messuilta. Vuosi stten Habitaressa jäi mieleen virolainen yritys Woolish ja heidän ihanat torkkupeittonsa. Peitto jäi silloin ostamatta ja olen sitä myöhemmin vähän katunut. Nyt sama merkki löytyi jälleen Habitaresta. Heille oli tullut uusia peittomalleja ja ihastuinkin niihin vielä enemmän kuin vuotta aiemmin. Tällä kertaa en malttanutkaan jättää torkkupeittoa ostamatta.



Kaksipuoleinen lampaanvillasta tehty peitto on osoittautunut todella laadukkaaksi ja aivan ihanaksi peitoksi käpertyä sohvannurkkaan. Nyt ei harmita, että ostos jäi edellisenä vuonna tekemättä sillä tämä malli sopii paremmin kotiimme kuin se mitä katselin viime vuonna. Hinta oli noussut vähän mutta olin sen laatupeitosta valmis maksamaan.

 

Virolaiselta yritykseltä löytyy omat nettisivut, jossa on peittojen lisäksi paljon muutakin ihanaa tuotetta tarjolla. Kannattaa kurkata sillä he toimittavat Suomeenkin. Laadun puolesta olen ollut peittoon todella tyytyväinen, joten sen puolesta ainakin uskallan suositella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti