sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Uusi automatto

Olen joskus sanonut, että mielestäni matot ovat todella haasteellisia sisustuksessa. Jos raha olisi paljon, voisin olla tästä toistakin mieltä mutta pienemmällä budjetilla laadukkaiden ja kauniiden mattojen ostaminen on haasteellista. Ollessani Askossa ostamassa jokin aika sitten uutta petaria vierassänkyyn näin lähtiessä siellä mahtavan automaton. Matto jäi mieleen ja kun näytin kuvaa siitä pojalle kotiin tullessa oli hän aivan haltioissaan. Matto oli hintava mutta siitä sai 45% alen joten niinhän siinä kävi, että matto tilattiin netistä, kun paikanpäälle ei enää päästy.


Olen tässä kasvattamassa pientä sisustajamiestä hyvällä menestyksellä. Hän odotti maton saapumista ainakin yhtä innoissaan kuin minä mitä tahansa sisustamiseen liittyvää pakettia. Hän oli aivan onnessaan kun parin viikon odotuksen jälkeen matto vihdoin saapui kotiin.
Automatolla on kokoa reilusti enemmän kuin entisellä matolla ja nyt siinä on hyvä ajella. Matto tuntui laadukkaalle ja puuvillamatto on helppo pitää puhtaana. Aiemmin pojan huoneessa oli kaksi mattoa ja siivoaminen oli asteen haasteellisempaa kuin tämän yhden maton kanssa.Vanha turkoosi automatto löysi heti uuden kodin. Se lähtee kummitytön iloksi hänen huoneeseensa, jotta hän pääsee ajelemaan omilla autoillaan serkkunsa lailla.Automaton ostaminen oli sysäys pojan huoneen muutokseen, jota olen kauan suunnitellut. Raitaseinän maalaus tuli tehtyä tämän maton vuoksi. Mutta kierrehän tässä on nyt valmiina. Verhot eivät enää oikein sovi kuvaan. Viirit pitäisi ommella uusiksi jne. Noh, yksi asia kerrallaan ja nyt on seinä maalattu ja uusi matto huoneessa. Nukkamatto löysi uuden kodin tori.fi sivujen kautta ja vanha automatto meni tosiaan kummitytölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti