sunnuntai 18. elokuuta 2019

Dominoefekti

Kesällä ostettu talonpoikaiskaappi keittiöön aiheutti pienen dominoefektin meillä. Kaapin alta piti siirtää pois keittiössä aiemmin ollut vanha kaappi. Alun perin olin suunnitellut, että laitan keittiössä aiemmin olleen kaapin myyntiin ja se kannettiin vierashuoneeseen odottamaan, jotta kuvaisin sen ja laittaisin ilmoituksen toriin. Kaappi istui kuitenkin vierashuoneeseen niin hyvin, että siitä se ajatus sitten lähti..


Olen tykännyt vierashuoneessa olleista omenalaatikoista tehdystä kirjahyllystä tosi paljon ja en ollenkaan ollut suunnitellut luopuvani siitä. Mutta kun ajatuksen sain, niin pitihän se sitten testata. Kirjahyllyn purku ja tilalle keittiössä olleen laatikon laitto. Ja kyllä nyt näyttää siltä, että tämä on pysyvä järjestys tässä huoneessa. Niin ihana kuin tuo edeltävä ratkaisu onkaan omasta mielestä ollut, niin onhan tämä nykyinen taas asteen käytännöllisempi ja helpommin putsattava.
Mutta tämän seurauksena meillä on nyt omenalaatikot paikkaa vailla. Efekti siis jatkuu ja täällä mietitään löytääkö kaikki laatikot paikan sisältä vai siirränkö osan suosilla varastoon. Tällä hetkellä näyttää hyvin todennäköiseltä tuo jälkimmäinen vaihtoehto. Muutama laatikko on paikkansa löytänyt mutta vahva epäilys on, että lopuille ei täältä sisältä paikkaa enää löydy. Mutta onpahan syksylle taas puuhaa, kun pyörittelen näitä palikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti