perjantai 20. maaliskuuta 2020

Korona vei mahdollisuuden hyvästeihin

Kevät toi tullessaan, jotain sellaista jota kukaan ei voinut odottaa. Korona sotki työelämän totaalisesti mutta onneksi omalla kohdalla etätyö toimii loistavasti ja töitä pystyy tekemään. Ensi viikosta lähtien haasteena on etätyön ohella viihdyttää viisi vuotiasta poikaa samalla mutta eiköhän siitäkin selvitä tavalla tai toisella.

Kevät toi tullessaan meille myös suuren surun, kun anoppi sai yllättäen vakavan sairaskohtauksen ja menehtyi samana päivänä kun juhlimme siskoni häitä. Tänään on ollut erityisen raskas päivä. Tänään oli tarkoitus, että saatamme anopin, äidin ja mummon hänen viimeiselle matkalleen. Koronan vuoksi hautajaiset jouduttiin kuitenkin rajaamaan vain lähiomaisiin ja perheestämme vain mieheni osallistui hautajaisiin.
Olen kiitollinen, että saimme anopin osaksi perhettämme ja saimme nauttia hänen anteliaisuudestaan ja hyvästä sydämestään. Suren erityisen paljon sitä, että poikani joutuu kokemaan näin suuren surun aivan liian nuorena. Heillä oli mummon kanssa ihan oma ja erityisen läheinen suhde ja hän on ottanut menetyksen raskaasti. Suren, että mieheni joutui luopumaan äidistään aivan liian varhain ja aivan väärässä kohdassa. Ja suren, ettemme päässeet perheenä saattamaan anoppia viimeiselle matkalleen.

Elämä ei ole aina reilua mutta juuri tänään taakka tuntuu erityisen raskaalta ja väärältä. Kiitos anoppi kaikesta. Olit meille tärkeä ja jäämme syvästi kaipaamaan sinua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti