torstai 12. maaliskuuta 2020

Pienissä häissä

Vietimme viime viikonlopun Orivedellä, jossa olimme juhlimassa siskoni häitä. Sain kunnian olla häiden toinen kaaso. Vaikka en ole pystynyt osallistumaan järjestelyihin niin paljon kuin olisin halunnut, on häät vieneet alkuvuodesta itseltä kuitenkin yllättävän paljon aikaa. Viikonloppuna kaikki valmistelut tulivat vihdoin päätökseen ja oli aika juhlia.
Pyörin kameran kanssa perjantaina, kun saimme juhlatilan lähes valmiiksi. Seuraavana päivänä en kameraan enää ehtinyt tarttumaan, sen verran oli aikataulutettu päivä. Monta pientä yksityiskohtaa jäikin kuvaamatta mutta tässä vähän tunnelmia aivan ihanista siskon näköisistä häistä. Hän on yhtä visuaalinen ja perfektionisti kuin mitä itsellä on taipumusta ja jälki oli sen mukainen, loppuun asti mietittyä ja viimeisen päälle viimeisteltyä. Juhlatila oli kertakaikkisen upea.
Häät olivat visuaalisuuden lisäksi äärettömän hyvin suunniteltu. Ohjelmaa oli juuri sopivasti ja tunnelma katossa alusta asti. Salatehtävät pitivät nuoremman väen touhukkaina koko illan. Hyvä ruoka ja juoma sekä loistava ohjelma piti sitten sen vanhemmankin väen tyytyväisenä. Omalla kohdalla juhlaintoa varjosti suuri suru, joka kohtasi perhettämme ihan yllättäen samana juhlaviikonloppuna. Halusimme pitää juhlan juhlana ja pidimme suru-uutisen vain pienen porukan tiedossa juhlan ajan. Loppuillasta ei voimia juhlimiseen oikein enää itseltä löytynyt ja siirryin oman perheen kanssa nukkumaan. Juhlat olivat kuitenkin jatkuneet vielä pitkään.


Sain luvan morsiusparilta julkaista myös heidän kuvansa. Maailman kauneimmasta moriammesta on ilo julkaista kuva. Kyseisen kuvan on ottanut Studio Torkkelin Laura Tammisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti