maanantai 10. elokuuta 2020

Terassin kesä

Osa kesäkukista on jo parhaat hetkensä nähneet ja perheen miesten kasvattamat herneetkin on syöty. Tyhjennettiin uima-allas viikonlopun aikana ja laitettiin odottamaan tulevaa kesää. Mutta vielä on kesää jäljellä. Ihan mielettömän upea kesäviikonloppu takana. 


Me vietettiinkin viikonloppu fudiskentän reunalla. Pojan toistaiseksi viimeinen turnaus. Meillä jalkapallon harrastus loppuu elokuun jälkeen, kun jääkiekko ja sähly vievät kaiken treeniajan. Poika sai valita mitä harrastuksia hän jatkaa ja tämä oli hänen valintansa. Nyt päästiin nauttimaan viimeisestä turnauksesta todella upeassa säässä. Tosin turnauksen kannalta ehkä jo vähän turhankin lämpimässä säässä. Varsinkin toisena päivänä alkoi vähän kaikilla (pelaajilla ja pelaajien vanhemmilla) näkymään pieni kisaväsymys. Eilen illalla junior lähti vielä viettämään mummin ja vaarin luo muutamaksi päiväksi aikaa ennen eskarin alkua. Sinne jäi, eikä edes heippoja enää tullut meille sanomaan.



Kuvat ovat heinäkuun alkupuolelta, kun takapihan kaunistus köynnöshortensia puhkesi kukkaan. Nämä postaukset tulevat tällä hetkellä aika jälkijunassa mutta oli pakko laittaa nuo kuvat, kun tuo köynnös on vain niin upea kukkiessaan. Aloiteltiin viikonloppuna myös terassin siivousta ja osa kukista kaipaa pientä päivitystä. Mutta vielä tuntuu kesältä, ainakin näin ihanan viikonlopun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti