sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Eskarilaisen juhlaa

Alkusyksy on ollut uskomattoman kiireinen. Työ on vienyt leijonan osan ajasta ja loppu aika menee perhearkea pyörittäessä. Puuhaa on koko ajan ja tekemättömien töiden lista kasvamaan päin. Mutta ei parane valittaa. Saan tehdä työtä mistä tykkään ja se haastaa ihan joka päivä. Perheemme täydentyi heinäkuussa suloisella tulokkaalla ja oikeastaan kaikki on enemmän kuin hyvin. Mutta koska aika on rajallista on blogi ja sosiaalinen media jäänyt hyvin pienelle huomiolle. Mutta on tässä syksyn aikana ehtinyt jo tapahtua vaikka mitä ja seuraavaksi yksi ilon juhla.

Me ollaan ehditty juhlia meidän ihanaa pientä miestä jo muutaman kerran. Hän ei oikeastaan ole enää kovin pieni, vaan iso eskarilainen. Hän on uskomattoman ihana tyyppi, jonka kanssa aika lentää hurjaa vauhtia. Vietimme kaverisynttäreitä jo melkoinen tovi sitten ja nyt vihdoin ehdin vilauttaa kaverisynttäreiden tunnelmaa.


Tänä vuonna teemana oli jääkiekko ja leijonat. Suunniteltiin synttärit niin, että kutsuttiin paikalle vain ne kaikkein rakkaimmat kaverit. Lopultahan meille kävi niin, että viidestä kutsutusta ainoastaan kaksi pääsi paikalle ja muut jäivät potemaan flunssaa kotiin. Mutta tämä on nyt valitettavasti ajan henki.

        

Myös tarjoilut tehtiin koronahengessä. En leiponut synttäreille mitään ja kaikki tarjottiin omista erillisistä kupeista. Kakun sijaan meillä tarjottiin jätskituutit. Kaverikadosta huolimatta synttärit olivat todella kivat. Sää ei suosinut (muuten olisimme olleet koko juhlan ulkona) mutta kun ilma hieman selkeni siirtyivät pojat mieheni kanssa ulos pelaamaan sählyä. Ihan parasta. Eikä sankari ollut lopulta yhtään pahoillaan, vaikka juhlat vietettiinkin vain muutaman kaverin seurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti