keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kurkistus makkariin

En ole aiemmin kuvaillut meidän makuuhuonetta ja siihen on olemassa useampikin syy. Yksi on se, että kuvailen blogiini yleensä pojan päikkäreillä ja hän nukkuu makuuhuoneessamme, joten makuuhuoneen kuvaminen silloin on mahdotonta.


Me ollaan miehen kanssa päädytty siihen, että poika saa nukkua meidän kanssa niin kauan kuin haluaa. Hän siirtyy omaan sänkyyn sitten kun on siihen itse valmis eli se tarkoittaa, että meidän makkarissa on edelleen myös pinnasänky. Pinnasänky tuo mukanaan omat pikku haasteensa meidän pieneen makkarariin ja vähäisin ei ole suinkaan tilan puute eli ahdasta on.
Muutenkaan en ole tällä hetkellä ihan tyytyväinen makuuhuoneeseemme, vaan se kaipaisi mielestäni päivitystä. Värimaailma on lähellä mutta ei kuitenkaan ihan sellainen kuin haluaisin. Yöpöydät ja valaisimet tarvitsisivat päivitystä ja kenties seinällekin jotain uutta ja erilaista. Nyt ei kuitenkaan ole oikea aika muutokselle, vaan sitä mietitään sitten kuin poika siirtyy omaan huoneeseensa ja meidän taloudellinen tilanne tästä vähän paranee.Mutta koska huone on yleensä aina pimennysverhojen takia pimeänä ja sitä käytetään vain nukkumiseen ei tämän huoneen muutos ole itsellä muutenkaan prioriteeteissä ensimmäisenä.
Mutta olisihan se toki jatkossa kiva saada myös makuuhuone mieluiseen kuosiin. Mutta kaikki aikanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti