lauantai 19. marraskuuta 2016

Tähtiä ja tuiketta

Joulun ensitunnelmat on luotu kotiin. Olen kaivellut valosarjoja esiin ja tähdet ovat päässeet tuikkimaan ikkunoihin. Etupihan ja terassin valosarjat jäivät vielä vaiheeseen, kun lumen tulo yllätti koristelijan. Tosin nythän nuo lumet ovat jos lähes sulaneet, niin josko sitä nyt ryhdistäytyisi loppujen valojen kanssa.

Tähdet pääsivät viime vuotiseen tapaan vierashuoneen ikkunoihin. Ne kävivät pikaisesti testauksessa olohuoneen ikkunassa mutta paras paikka oli kuitenkin sitten vierashuoneessa. Yksi isompi tähti pääsi kyllä vielä olohuoneeseen luomaan tunnelmaa yhdessä parin valosarjan kanssa.


Mintun väriset tyynynpäälliset vaihtuivat hetkeksi vähän neutraalimman värisiin ja Pentikin poro kaiveltiin myös tunnelmaa tuomaan. Kaikki olkkarin kynttilät vaihdoin valkoisiin.




Yritän oman mielenterveyden takia hoitaa seuraavan viikon aikana lähes kaikki joululahjatkin valmiiksi. Meillä on poikkeuksellisesti auto käytössä viikon, joten nyt yritän ottaa tilaisuudesta kaiken irti. Porukkaa tuntuu jo nyt olevan runsaasti liikenteessä ja joulua kohti väki tuskin vähenee. En voi sietää jouluruuhkia, joten mitä aiemmin saan kaiken hoidettua sitä parempi. Muiden tuskaillessa joulukaupoissa voin itse keskittyä glögin juomiseen ja kynttilöiden polttelemiseen (niin varmaan, siivouksia ja leipomuksia sitä taidetaan todellisuudessa sitten seuraavaksi tuskailla).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti