perjantai 9. kesäkuuta 2017

Oodi tiskikoneelle

Hankimme elämäni ensimmäinen tiskikoneen tänne meidän yhteiseen kotiin. Taisin siis laskujeni mukaan elää 14 vuotta elämää johon kuului käsin tiskaaminen. Tiskaaminen kuuluu ehdottomasti inhokki siivouksiini. Tiskikone on siis parantanut elämänlaatuani vähintään 200%.

 


Voin siis kertoa, että kun tiskikoneemme sanoi tässä jokin aika sitten itsensä irti on hampaissa ollut kiristelemistä. Yli yhdeksän viikkoa käsin tiskaamista. Kuluneet viikot sisälsivät yhden korjauskäynnin ilman tulosta (laskun kyllä saimme) ja siihen päälle neuvottelut vakuutusyhtiön kanssa ja lopulta uuden tiskikoneen toimittajan kanssa aikatauluista sopiminen. Mutta nyt olemme vihdoin saaneet uuden koneen ja halleluujaa tätä onnea!!

Olenkin vakaasti sitä mieltä, että pesukone ja tiskikone ovat maailman parhaat keksinnöt. Mieluummin luovun telkkarista ja ilman autoakin tämä elämä sujuu mutta tiskikoneesta en luovu enää ikinä. Nyt on taas aikaa ihan eri tavalla, kun ei tarvitse kahdesti päivässä tiskailla ja keittiö näyttää niin paljon siistimmälle, kun tiskivuoret eivät keräänny altaaseen. Kesä on pelastettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti