sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Patakinnas

Ostettiin miehen kanssa pitkän harkinnan jälkeen meille poikkeuksellisen kallis patakinnas. Olen tehnyt paljon patalappuja itse ja en ole koskaan ymmärtänyt miksi laittaa patalappuihin tai kintaisiin paljon rahaa, kun ne kohta jo näyttävät kaikkea muuta kuin tyylikkäiltä.


Viime syksynä näin Hemtexissä nahkaisen patakintaan. Se oli mielestäni tosi tyylikäs mutta hinta sen verran suolainen, että ostos jäi tekemättä. Kinnas jäi kuitenkin kummittelemaan mieleen ja kävin sitä useamman kerran katsomassa. Kun mies sai joululahjaksi savustimen, totesi hän että siihen tarvitaan hyvä patakinnas, kun kalaa savustaessa siitä tulee niin älyttömän kuuma. Yhteistuumin päädyttiin siihen, että nahkainen patakinnas voisi olla siihen hyvä ratkaisu.

 

Käytiin pari viikkoa sitten lopulta ostamassa kinnas. Meillä kävi hyvä tuuri, kun Hemtexillä sattui olemaan kampanja meneillään ja saimme patakintaasta -20% alennuksen. Lopulta ostokselle ei jäänytkään ihan älyttömästi hintaa.

Vähän on kinnas vielä jäykkä käytössä mutta toivottavasti tuo nahka vähän pehmenee käytössä. Muuten on toiminut ainakin toistaiseksi hyvin. Toivottavasti pysyisi tämä kinnas vähän paremmassa kunnossa pidemmässä käytössä kuin kankaiset versiot, niin ostos olisi ollut kannattava.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti