sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Eteisen käytännöllinen muutos

Meidän kapean ja sotkuisen eteisen toiminnallisuuden parantaminen on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Etsinnässä on ollut lipasto penkin tilalle, joka parantaisi sekä sitä toiminnallisuutta että eteisen visuaalista ilmettä. Olen päättänyt, etten tyydy lipaston/kaapin kanssa kompromisseihin, vaan vasta kun täydellinen yksilö tulee vastaan lähtee penkki vaihtoon.


Lipastoa/kaappia odotellessa päätin, että jos isompaa muutosta ei vielä voi tehdä on aika saada jollain muulla tavalla eteisestä käytännöllisempi. Siitä se ajatus lähti ja jo sykyllä esitin ideasta toivomuksen vanhemmilleni. Saimmekin joululahjaksi eteiseen Tanskalaisen Muuto:n The Dots ripustimia. Kesti hetken ennen kuin sain tilattua lahjaksi saatujen lisäksi ripustimia vielä muutaman lisää ja toisen hetken otti aikaa, ennen kuin saatiin ripustimet lopulta seinälle asti.Ripustimet ovat kauniin ajattomat ja niihin saan roikkumaan päivittäin käytössä olevia asusteita ja laukkuja, jotka muuten lojuvat epämääräisissä kasoissa eteisen laatikoston päällä. Nyt kauniit huivit ja laukut saavat arvoisensa paikan ja samalla eteisestä tulee huomattavasti käytännöllisempi kuin aiemmin.


Olin tosi tyytyväinen, kun keksin mielestäni hyvän tavan saada eteistä toimivammaksi. Kaikki eivät tästä ajatuksesta lämmeneet yhtä paljon. Mies ilmoitti, kun saatiin naulakot paikalleen, että laitoit sitten tuollaiset sienet seinälle. Eihän siinä voinut kuin nauraa, kun kieltämättä naulakot kyllä muistuttivat sivulta katsottuna sieniä. Mutta tämän sieniseinän kanssa tässä nyt sitten jatkossa elellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti