sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kärsivällisyys palkitaan

Vuoden etsintä on vihdoin päättynyt ja olen löytänyt meidän eteiseen tori.fi sivuilta 50-luvun kaapin. Sisustusoppaissa sanotaan, että eteinen on asunnon käyntikortti. No voin sanoa, että meidän eteinen ei kyllä todellakaan ole ollut kovin hyvä käyntikortti. Pieni, ahdas, epäkäytännöllinen ja sisustajan silmään kaikkea muuta kuin kaunis. Eihän se meidän eteinen yhdellä kaapilla avaraksi tule mutta käytännöllisyys lisääntyi huimasti ja onhan nuo vanhat huonekalut vaan niin kauniita. Olen niin onnellinen tästä kaapista, että ohi kulkiessa pitää aina vähän silitellä sitä..hullua tiedän.


Ei ollut helppo tapaus tämä meidän eteinen. Käytävä on niin ahdas, että kaapin/laatikoston mitat oli ennakkoon todella tarkat. Kerran tuli tehtyä vikaostos, kun mitat torin sivuilla eivät täsmänneetkään. Niinpä se meidän keittiö sai uuden laatikoston. Muutama sopiva yksilö tuli vastaan tori.fi sivuilla mutta niiden kanssa jäin nuolemaan näppejäni. Vaikka yhteen ilmoitukseen vastasin alle tunnissa, oli kaappi jo mennyt. Mutta nyt ei tämä enää haittaa, sillä tämä yksilö on meidän eteiseen ihan täydellinen!

 

Kaappiin saa piiloon laukut, ja asusteet. Se on sopivan pieni, joten kaapin viereen mahtuisi vielä pikkuinen tuoli/jakkara, johon voisi istua. Koska se oli ainut asia mitä mietin, kun vanha penkki lähti tästä. Mutta nyt istuimellekin voisi olla vielä tilaa. Penkin päälle kerääntyi paljon romua ja se teki eteisestä todella epäsiistin. Nyt kaikelle on paikka ja sieluni lepää.


Mutta nyt toistaiseki nautin, etten tyytynyt kompromisseihin, vaan jaksoin odotella sen oikean lipaston eteen tulemista. Miten sitä voikaan ihminen olla onnellinen yhdestä onnistuneesta löydöstä. Olenko ainut, vai oletteko tehneet löytöjä joka saa vielä viikkojenkin jälkeen hymyn huulille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti