keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Askartelua lastenhuoneeseen

Syksyn ja joulun alla tulee askarreltua kaikenlaista ja tehtyä paljon käsitöitä. Sen jälkeen tämä askartelu- ja käsityöinto aina vähän laantuu ja siihen saattaa tulla pitkäkin paussi. Jonkin aikaa sitten kuitenkin kaivelin joululta yli jääneen harmaan pahvin, kuvioleikkurit ja liimaa ja askartelin pojan huoneeseen vähän koristenauhaa somisteeksi. En tiedä oliko tässä nyt sen kummempaa tarkoitusta muuta kuin, että jotain piti päästä puuhaamaan ja joulun jälkeen ei ole tullut oikein tehtyä mitään, niin sormet syyhysivät jo uuden tekemiseen.


En ollut edes suunnitellut mihin nauhan pojan huoneessa laittaisin. Kun nauha tuli valmiiksi pyörittelin sitä moneenkin eri kohtaan huoneessa kunnes se lopulta löysi oman paikkansa. Ehkä sitä pitää nyt aloittaa joku vähän järkevämpikin käsityöprojekti sen verran kädet jo syyhyävät uuden tekemistä. Ideoitakin on jo lukuisia mutta langat vaan puuttuu. Seuraavaksi pitäisi siis suunnata lankaostoksille, jotta pääsisi toteuttamaan jotain uutta.

 

Viime viikolla suunnitelmissa oli, että pojat olisivat lähteneet mummolaan ja itse suunnittelin useampaakin pienempää remppaprojektia yksinäisille illoille. Poikien sairaslomat pistivät suunnitelmat uusiksi ja siirtelen nyt omia suunnitelmia hamaan tulevaisuuteen. Yksi projekteista olisi liittynyt tänne lastenhuoneeseen mutta saa nähdä koska pääsen sen toteuttamaan. Mutta jotain pientä ilmettä tuli nyt huoneeseen lisää tämän askarteluprojektin myötä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti