sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Tulppaaneiden täyteinen sunnuntai

Viikonloput on kyllä näin lapsiperheessä ihan parasta aikaa. Ei ole kiire mihinkään, rauhallisia aamuja kaipaan jokainen arkiaamu ja parasta on kun on aikaa olla ja tehdä kivoja juttuja. Me todettiin alkuvuodesta, että vitsit miten paljon on paikkoja missä voisi käydä ja päätettiin, että yritetään käydä vähän useammin katselemassa uusia ja erilaisia juttuja.

Aloitettiin toteuttamaan suunnitelmaa käymällä Sellossa katsomassa Suomen suurinta pienoisrautatietä. Ollaan käyty kyllä jo aiemmin syksyllä katsomassa samaa rataa. Poika tykkäsi siitä niitä paljon että tehtiin uusi visiitti kun se oli vielä mahdollista. Tammikuun lopulla käytiin katsomassa Korkeavuorenkadulla Palomuseota. Muutamalla eurolla pääsi katsomaan tosi mielenkiintoisia juttuja myös aikuisen näkökulmasta ja siellä oppi paljon uusia asioita. Yksi meidän listalla olevista kohteista oli Heureka. Mummi ja vaari vieraili siellä viime viikonloppuna pojan kanssa, joten se jäi meiltä nyt tällä kertaa väliin mutta tärkeintä oli tietenkin, että poika pääsi sinne. Poika oli tykännyt ihan älyttömästi dinosauruksista, varsinkin siitä kaikkein suurimmasta.Tänä viikonloppuna me käytiin ravintolassa syömässä miehen synttäreiden kunniaksi. Sen jälkeen käveltiin katsomaan Oodia. Olin kuullut ylistyssanoja mutta en silti osannut odottaa kovin paljoa. Vitsit mikä paikka. Porukkaa oli siellä ihan älyttömästi ja kokemus oli huikea. Poika oli sen verran väsynyt, ettei jääty olemaan sinne pitkäksi aikaa mutta todettiin, että uudestaan pitää päästä ajan kanssa.

 

Kuvissa pyörii meidän viikonloppukukat. Tällä kertaa pitäydyin perinteisessä valkoisessa tulppaaneissa. Tein kimpun samaan tapaan kuin edellisen värikkään kimpun. Valkoinen tulppaani ei kyllä petä koskaan, niin kaunis ja raikas se on.

Tänään me ei mennä mihinkään muualle kuin kauppaan ja ulos ulkoilemaan. On ollut tosi kiva käydä vähän uusissa paikoissa mutta kivaa on myös ihan vain olla kotona. Olen kyllä sellainen kotihiiri ja viihdyn kotona, siksi on hyvä välillä suunnitella visiittejä muuallekin, etten jumiudu totaalisesti tänne neljän seinän sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti