sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Viikon suunnitelmat uusiksi

Meillä ei mennyt tämä viikko ihan suunnitellusti. Keskiviikkona poika tosiaan aloitti aamuyöllä oksentamaan ennen viittä ja sama meininki jatkui iltayhdeksään. Onneksi tauti ei kestänyt kauaa mutta selvää oli, että torstaina ei vielä voitu mennä päiväkotiin.

Lapset toipuvat kyllä aivan käsittämättömän nopeasti ja niin meidänkin poika. Torstai aamusta lähdettiin ulos tekemään pojan kanssa lumitöitä ja hän ilmoitti, että nyt laitetaan sukset jalkaan ja lähdetään hiihtämään. Yritin vähän rauhoitella mutta eipä siinä muu auttanut, kun hän halusi ryhtyä Iivoksi. Hän hiihti pitkät matkat pihalla ja kun sain lumityöt tehtyä, tehtiin vielä yhdessä lumiukko pihalle.


Torstaina illalla kävin itse vielä joogassa. Perjantaina aamulla nousin töihin lähteäkseni ja totesin samantien, että nyt on sitten oma vuoro. Kaksi päivää kuumeessa ja vatsataudissa vei kyllä mehut aika totaalisesti ja kaikki suunnitelmat sai siirtää myöhemmäksi. Älyttömän turhauttavaa, kun mitään ei pysty, eikä jaksa tehdä. Tässä teille siis kuvat meidän torstaina tehdyistä lumiukoista, kun aikaa tai voimia muuhun ei tänä viikonloppuna ollut. Lumiukko on jo lähes sulanut mutta tällä hetkellä sataa siihen malliin lunta, että kohta päästään tekemään jo uutta. Mutta kai se kevätkin sieltä kohta tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti