tiistai 24. syyskuuta 2019

Synttärit sukulaisille

Syyskuu on ollut täynnä ohjelmaa. Päivät ovat täyttyneet ja järjestettävänä on ollut muun muassa kahdet synttärit. Viikonloppuna järjestin pojan synttärit sukulaisille ja sen jäljiltä olenkin aivan loppu. Keräilen tässä vielä voimia, jotta tälläkin viikolla saisi vielä jotain aikaiseksi.


Meillä oli tosiaan sukulaissynttärit viikonloppuna ja tällä kertaa menin vähän helpommalla. Tarjosin pojalle muutaman teemavaihtoehdon ja hän valitsi avaruusteeman. Käytiin yhdessä juhlakaupassa ja hommattiin kaikki tarpeellinen. Teemassa olisi toki ollut paljon mahdollisuuksia mutta tällä kertaa mentiin vähän vähemmällä koristelulla. Kahdet juhlat parin viikon sisällä alkavat tosiaan ottaa jo veronsa.


En ole kermakakkujen ystävä ja meillä on tarjottu juhlilla pääasiassa juustokakkuja. Tällä kertaa halusin tarjota jotain muuta. Olin jo tilaamassa kakkua valmiina mutta lopulta aika kävi siihen hommaan liian vähiin. Niinpä meillä tarjottiin täällä kertaa juhlissa porkkanakakkua.Poika oli oikein tyytyväinen juhliinsa. Häntä ei tuntunut haittaavan, vaikka äiti ei jaksanutkaan tällä kertaa panostaa ihan niin paljon. Lahjat olivat onnistuneita ja meillä on kasailtu pari päivää juhlien jälkeen legoja ja pelattu uutta peliä. Nyt meillä on onneksi hetki aikaa toipua ennen uusia rutiineja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti