maanantai 27. huhtikuuta 2020

Kevättä terassille

Kuinkas teillä sujuu kotoilu? Meillä menee suhteellisen kivuttomasti mutta lukeudunkin kotoilun rakastajiin. Etätyöt ovat sujuneet hyvin tai ainakin tähän asti on sujunut, mutta tänään on ollut astetta raskaampi päivä ja pieni tauko tähän korona arkeen olisi kyllä paikallaan. Periaatteessa meillä menee kaikesta huolimatta ihan suhteellisen kivasti. Viikonlopun aikana aurinko sai meidät miehen kanssa kevätmielelle ja pistettiin terassikin kevät kuntoon, josko ilmojen lämmetessä pääsisi tekemään osan etäpäivästä vaikka terassilla. Tosin tänään oli niin jäätävän kylmää, ettei moista vaihtoehtoa tarvinnut harkita.


Viikonlopun jäljiltä terassi on nyt pesty ja ensimmäiset kevätkukat istutettu. Aurinko on tuonut mukanaan myös aivan järjettömän himon tehdä puutarhatöitä ja olenkin tehnyt jo aika massiivisia suunnitelmia terassin suhteen ja aloitellut etupihan suunnittelun tekoa. Ongelmana on nyt hillitä itseä ja halua ostella köynnöksiä, pensaita ja perennoja koska ennen toteuttamista edessä olisi vielä se kauan odotettu salaojaremontti tai ainakin päätös siitä onko moinen vihdoin tulossa. Mutta täytyy sanoa, että odotus on ollut pitkä ja toivon totisesti, että päätös vihdoin tänä kesänä saataisiin aikaiseksi. Mitä pidempään tässä menee, niin sen suuremmat tuntuvat olevan suunnitelmat puutarhan ja terassin tulevaisuudesta.
Mutta ainakin tämä kesä mennään vielä ilman suurempia muutoksia ja piirretään uusia suunnitelmia lähinnä paperille. Onneksi saatiin terassi hyvään kuntoon ja täytyy ottaa siitä irti nyt se mitä ilman suurempia suunnitelmia on otettavissa. Tämän kevään ja kesän aikana aikaa terassilla tulee taatusti vietettyä poikkeuksellisen paljon aikaa ja samalla on myös aikaa suunnitella tulevaa, jotta toteutus olisi sitten aikanaan helposti toteutettavissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti