sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Viikonlopun kuulumiset

Kuinkas teidän vappu? Meillä oli normaalin rauhallinen ilman koronan suuria vaikutuksia. Kohokohtana terassitreffit päiväkodista tutun perheen kanssa siman ja munkkien merkeissä. Muuten ulkoilua ja perus rauhallista oleilua sekä pojan mieliksi hieman ilmapalloja ja serpenttiiniä. Perjantaina haravoin pihalla neljästä viiteen tuntia ja yläselkä sekä kädet kiittivät kunnon liikunnasta. Tosin myös muutaman rakon sain haravoinnin tuliaisena.


Mies siivosi lämpimän varaston ja nyt ollaan torin kautta laitettu kiertoon ja myyntiin vaikka mitä tavaraa. Ovelta hakijoita on riittänyt mukavasti ja ollaan päästy turhasta roinasta eroon. Suurimman osan annoin ilmaiseksi mutta muutamista kalliimmista tavaroista pyysin kohtuullisen hinnan. Vielä on muutama tavara vailla uutta omistajaa. Kummasti tuli meidänkin tupaten täyteen varastoon tilaa, kun vihdoin olin valmis luopumaan pojan vauva-aikaisista tavaroista. Kauan toivon niille uutta käyttäjää mutta nyt oli aika laittaa ne kiertoon. Samalla lähti muutama muukin tuote eteenpäin.




Tänään nautitaan vielä viimeiset simat ja sitten aletaan valmistautuakin jo seuraavaan juhlaan. Ensi viikonloppuna kun on äitienpäivä. Jotain kivaa täytyy keksiä tulevan sunnuntain iloksi, niin itselle kuin omalle äidille korona arjen keskelle. Mukavaa sunnuntain jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti