torstai 11. kesäkuuta 2020

Kukilla ajatukset pois kaaoksesta

Ihania kesäpäiviä takana. Paljon mieluummin kiertelisin keräämässä tuota ihanaa kukkamerta kotiin tuoksuteltavaksi ja ihailtavaksi kuin tietokoneella töitä. Onneksi olen voinut osittain tehdä töitä myös terassilla, mikä on vähän helpottanut oloa. Sisällä on ollut aikamoinen kaaos ja osa hyvistä illoista on mennyt kaaoksen taltuttamisessa eikä ollenkaan tarpeeksi kukkien keräämisessä. Normaalin kaaoksen lisäksi on olohuoneessa ollut projekti poikineen meneillään ja sen vuoksi kaaos on ollutkin vielä astetta pahempaa kuin normaalisti. Mutta kaikki kaaos tähtää järkevämpään ja toimivampaan olohuoneeseen. Tavarat alkavatkin pikkuhiljaa löytää jo oman paikkansa, vaikka kaikki on vielä hyvinkin vaiheessa.


Paras tapa unohtaa muu kaos on täyttää kukilla se kohta olkkarista, joka ei ole sillä hetkellä ihan niin kamalassa kunnossa. Vitsit miten paljon kauniita kukkia onkaan tällä hetkellä luonto pullollaan. Yhdistelin vanhan kimpun vielä hyviä osia, pariin uuteen pioniin sekä kävelylenkillä poimittuihin luonnonkukkiin. Kun kaaos tarpeeksi ahdistaa, on edes jotain mitä katsella ja ihailla.


Maalasin olkkarissa seinät lähemmäs tapetin sävyä ja kokonaisuus on nyt huomattavasti parempi. Sama sävymaailma nyt myös tiiliseinällä tekee olohuoneesta enemmän kokonaisuuden ja olen tästä maalauksesta ihan super tyytyväinen. Mutta koska projekti jatkuu edelleen, on uusille kukkakimpuille todellakin tarvetta. Osittain saan kaaoksen taltutettua ehkä ensi viikonloppuna. Valmista ei tule, ennen kuin saadaan muutoksen loppuosaan vähän ammattimaisempaa apua mutta esittelen puolivalmiin tekeleen teille heti, kun ollaan siinä pisteessä.

Ihanaa aurinkoista torstaita. Täällä vielä pieni maalaushetki tiedossa ja sitten suuntaan vaihteeksi puutarhaan kitkemishommiin. Tai ehkä kuitenkin sinne lenkille keräämään kukkia, houkuttaisi hieman enemmän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti