torstai 4. kesäkuuta 2020

Eteisen uusi ilme

Astetta rankempi alkuviikko takana. Olin pitkästä aikaa toimistolla käymässä, kun mies oli vapaalla pojan kanssa. Maanantai venyi ja matkoineen olin lähes 14h pois kotoa. Tiistaina vielä toinen pitkä päivä takana ja eilen tuntuikin sitten yllättävän hyvältä jälleen etäillä. Vaikka etätyössä on omat raskaat puolet pojan ollessa kotona, niin jo kahden tunnin työmatkojen säästäminen näkyy lisääntyneenä vapaa-aikana sekä omassa jaksamisessa. En ole ollut aiemmin ollenkaan etätyön suuri kannattaja mutta jotain on tässä matkan varrella näemmä oppinut. Vaikka toimistollakin oli todella kiva käydä ja ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun nähdä työkavereita.


Alkuvuosi meni tosiaan pitkälti työn merkeissä, joka ajoittain jopa uuvutti mutta kevään aikana etätyö on tuonut lisäaikaa ja sisustusinto onkin palannut oikein urakalla. Eteinen saikin pienen päivityksen, kun sain vihdoin pitkän suunnittelun jälkeen maalattua seinät. Elämisen jäljet näkyivät jo seinissä ja oli muutenkin aika päivittää eteisen ilmettä.

 


Samalla, kun seinän väri vaihtui, ostimme eteiseen peilin. Yksinkertainen ratkaisu eteisen avartamiseksi oli yllättävä vaikea keksiä. Nyt saatiin illuusio asteen suuremmasta eteisestä. Peilillä on yllättävän suuri vaikutus.

Saatiin eteinen parempaan kuosiin ja pitkään suunnitteilla ollut projekti tehtyä. Tosin tämä projekti tosiaan vähän sitten kasvoi matkan varrella suuremmaksi. Mutta onpahan taas puuhasteltavaa kesälle, kun toteuttelen suunnitelmia todeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti