maanantai 15. kesäkuuta 2020

Uusi suloinen pupu lastenhuoneessa

Olkkari alkaa olla jo asteen paremmassa kunnossa. Aloitin viikonloppuna jopa kunnon siivouksen, kun tila alkaa pikkuhiljaa olla taas asuttavassa kunnossa. Seuraavana projektina olisikin sitten kunnon siivous myös muualla asunnossa ja siihen lukeutuu myös tämä lastenhuone. Mutta ihan juhannukseksi ei taida siivoukset toteutua. Käytetään aika nyt ihanista ilmoista nauttimiseen ennemmin kuin siivoamiseen. Suomen kesästä kun ei koskaan tiedä milloin ilmat viilenevät.


Pienesti olen kevään aikana ehtinyt päivitellä pojan huonetta. Rouva "wannabe" viherpeukalo pikkuhiljaa levittelee viherkasveja ympäri kotia. Tällä kertaa sellaiset ovat ilmestyneet juniorin huoneeseen. Teoriassa yritän välttää kaikkea turhaa ja ostaa vain käytännöllisiä mutta sitten näen jotain vastustamatonta, kuten tämä suloinen pupu ja kaikki teoriat unohtuvat. Mutta toisaalta, voiko kukkaruukku olla muuta kuin tarpeellinen.. (haha ainakin keksin aina tooosi hyvän selityksen)



Lattia täällä huoneessa on sitten kaikkea muuta kuin kuvattavassa kunnossa. Täällä on meneillään melkoinen lego projekti ja niitä löytyykin nyt sitten ihan joka nurkasta. Tulevaan siivousprokkiksen tarkoituksena olisi myös keksiä legokaaokselle jokin ratkaisu. Vielä ei ole kyllä aavistustakaan miten sen ratkaisin. Mutta jotain on pakko keksiä koska tällä hetkellä tilanne ei toimi alkuunkaan. Legot vaatisivat melkein oman huoneen. Mutta koska ylimääräistä huonetta ei tähän tarkoitukseen löydy, niin täytynee tyytyä pienempään ratkaisuun. Katsotaan mitä keksin vai keksinkö yhtään mitään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti