lauantai 18. heinäkuuta 2020

Lomalla

Monta viikkoa on mennyt ja blogi on jäänyt päivittämättä: Ei mitenkään suunniteltu tauko, vaan monen sattuman summa. Kamera teki juhannuksena tepposet ja kadotti kaikki juhannuksen aikaan otetut kuvat. Juhannustunnelmat jäivät sen myötä jakamatta. Sitten pojat lähtivätkin loman viettoon Itä-Suomeen ja itse aloitin tuplatyövuorot. Ensin tein normaalin työpäivän ja sen jälkeen täällä on maalisuti heilunut ja sekä keittiö, että eteiskäytävä sai uuden ilmeen. Energiaa ei paljon muuhun sitten riittänytkään. Kun oma loma alkoi olin sen verran uupunut kaikesta työstä, että ihan pelkkä lomailu riitti ja tietokone pysyi koko ensimmäisen viikon kiinni.


Ekalla lomaviikolla suuntasin poikien luo Parikkalaan ja viikko kului ihanan rauhallisesti. Kävin lenkkeilemässä päivittäin, pojat uivat (itse en tarjennut siinä kylmyydessä), kerättiin ja laitettiin mansikoita, nähtiin sukulaisia ja kavereita ja joka kesäiseen tapaan luin kaksi kirjaa. Toinen keväällä ostetuista kirjoista kolahti ja kosketti sivuamalla omaa elämää useammassakin kohtaa mutta toinen ei sitten oikein uponnut.


Toinen lomaviikko ei sujunut ihan suunnitellusti ja siihen sisältyy muun muassa yksi koronatestaus: se kertonee riittävästi. Tulos oli onneksi negatiivinen ja päästään jatkamaan lomailua suunnitellusti. Tänään me suunnataan siskon perheen kanssa Puuhamaahan. Mies on töissä ja me ajetaan pojan kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan pitkä matka. Kesän jännittävin hetki taitaa olla tuo ajomatka.


Täällä siis kaikki hyvin ja lomafiiliksillä ollaan. Isoja muutoksia tiedossa meidän syksyyn mutta lomaillaan nyt ensin ja nautitaan kesästä. Lomaa vielä puolet jäljellä sääkin lämpeni sopivasti viikonlopulle. Tänään serkukset pääsevät pitkästä aikaa viettämään kokonaisen päivän yhdessä. Kiva päivä tiedossa. Aurinkoista viikonloppua teillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti